Atatürk Üniversitesi, Erzurum Tanıtım Günleri'nde Yoğun İlgi Gördü

ERZURUMŞEHİR/Geleneksel olarak düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri, bu yıl 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Atatürk Üniversitesi, Erzurum Tanıtım Günleri'nde Yoğun İlgi Gördü
09 Aralık 2016 - 11:20

Erzurum'u Başkent'te yaşatmak amacıyla bu yıl 4. defa düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleriyle, Erzurum'un sosyal ve kültürel hayatı Başkentlilerle buluştu.

Tanıtım Günleri'nde yer alan Atatürk Üniversitesi de, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde büyük bir stant açarak, doğunun en büyük üniversitesini Ankara'ya tanıtıyor.

Ziyarete gelen misafirlere sunulan çeşitli görsel ve hediyelerle Atatürk Üniversitesi'nin tanıtıldığı Erzurum Günleri'nde, üniversite standı büyük ilgi gördü. Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinin hazırladıkları 'Erzurum Tanıtım Günleri Karma Sergisi' de ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.

Başta bürokratlar ve gazetecilerin uğrak yeri haline gelen Atatürk Üniversitesi standında, konuklara Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı eşlik etti. Stantta bir süre gazetecilerle sohbet eden Rektör Çomaklı, Erzurum Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Orhan Deligöz'e Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Erzurum'dan giden STK, dernek ve vakıfların katılımlarıyla devam eden Tanıtım Günleri, 11 Aralık'a kadar ziyaret edilebilecek. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum