Başkan Orhan'dan AK Sunum

ERZURUMŞEHİR /Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan AK Parti Erzurum İl Teşkilatı’na hizmet sunumu yaptı.

Başkan Orhan'dan AK Sunum
24 Eylül 2019 - 14:30

Programa AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nın Yakutiye ilçesindeki binasında gerçekleşen sunum yaklaşık 1 saat sürdü.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan sunumuna geride kalan 5 yılda hayata geçirdikleri; kentsel dönüşüm, engelsiz yaşam merkezi, kapalı pazar yeri, gençlik merkezi, eğitim kurumları, örnek park ve bahçeler, mesire alanları gibi projeleri anlatarak başladı. Hali hazırda yürütülen çalışmalarla ilgili de bilgiler veren Başkan Orhan, yeni projelerle ilgili detayları da paylaştı.

AK BELEDİYCİLİK VİZYONU
AK Parti'nin yerel hizmet kadroları sayesinde üst üste hamlelerin yapıldığı şehirlerden birisinin de Erzurum olduğunu vurgulayan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Partimizin ortaya koyduğu vizyonla Erzurum'dan bahsederken artık turizm ve kış sporları merkezi, sağlık, eğitim, kültür ve sanat merkezi, tarım-hayvancılık merkezi, kongre ve fuar merkezi gibi tanımlar kullanıyoruz. Bu bile başlı başına çok büyük bir reformdur. Şehrimizin bu niteliklere kavuşmasında yerel yönetimlerimizin payı kuşkusuz ki çok büyüktür ve bu atılımların her birinin altında da yine AK Partimizin imzası vardır. " ifadelerini kullandı.

ÖRNEK YAŞAM MERKEZİ AZİZİYE
Aziziye’de ilçeyi örnek yaşam merkezlerinden biri haline geldiğini anlatan Başkan Öz;” Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Bey, ekibiyle birlikte bu ilçemizde yaptıkları çalışmalarla takdir topladı. AK Belediyeciliğin ruhunda insana ve topluma hizmet yatıyor. İlçenin tüm potansiyelleri yine başta burada yaşayan vatandaşlarımıza fayda sağlayacak şekilde projelendirmiş ve hayata geçirilmiş. Muhammed Bey ve bütün belediye başkanlarımızın her zaman yanındayız. Önümüzdeki dönemde de yine hayırlı çalışmalara imza atmalarını diliyorum.” dedi.

GÖNÜL BİRLİĞİYLE HİZMET ÜRETİYORUZ.
Yapılan sunumla ilgili bilgiler veren Başkan Orhan,” AK belediyeciliğin en güzel örneklerini geçtiğimiz dönemde ortaya koyduk. Hayata geçirdiğimiz bu projeler bu dönemde gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz çalışmaların aslında alt yapısını hazırladı. Hükümetimizin desteğiyle olmaz denilen birçok projeyi hayata geçirdik. Sorumluluğumuzda bulunan 72 mahallede ihtiyaca yönelik hizmetler ürettik. Bu hizmetleri üretirken vatandaşlarımızla hem söz hem de gönül birliği yaptık.” şeklinde konuştu.

MERKEZ İLE KIRSAL ARASINDAKİ FARKI ÇALIŞARAK AŞTIK
Kırsal ile merkez arasındaki farkı buralara götürdükleri hizmetler sayesinde ortadan kaldırdıklarını ifade eden Başkan Orhan sözlerini şöyle sürdürdü:” Görev süremiz içerisinde hedefimiz doğru hizmet üretmek oldu. İlçemiz, 69 köy statüsünden mahalleye geçen yerleşim yerine sahip. Haliyle bu bölgelerde tarım ve hayvancılık daha fazla yapılıyor ve bu alana yapılan yatırımlar çok daha fazla anlam kazanıyor. Bizler de bu anlamda tarım ve hayvancılığı teşvik edecek, bölge insanına katma değer sağlayacak yatırımları buralara kazandırdık. Merkezde ürettiğimiz hizmet ne ise kırsala da gücümüz nispetinde aynı hizmetleri götürme gayesinde olduk. El birliğiyle örnek hizmetler ürettik, üretmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

GÖNÜLDEN GÖNÜLE
Gönül belediyeciliği kavramının AK belediyeciliğin sahadaki tezahürü olduğunu aktaran Başkan Orhan, gönüllere girmek insana hizmet etmekle mümkün olabileceğini ve yaptıkları her yatırımımın temelinde insanı yaşatmak prensibinin yer aldığını belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum