BAŞKAN ÖZ;TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL VESAYETÇİLERDİR

ERZURUMŞEHİR/Ak Parti il teşkilatının referandum çalışmaları devam ederken İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulunun bu defaki durağı Aziziye ilçesi oldu.

BAŞKAN ÖZ;TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL VESAYETÇİLERDİR
16 Mart 2017 - 11:47

Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Aziziye Ak Parti İlçe Başkanı Gürbüz Keleş'in de eşlik ettiği ilçe gezisinde il başkanı Mehmet Emin Öz, ilçe esnafının sorunlarını dinledi. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oylanacağı 16 Nisan Halk Oylaması'nın 15 Temmuz darbe girişiminde gösterilen halk desteği kadar önem taşıdığına vurgu yapan Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum'un yine Ak Parti'ye olan güvenini sandıkta göstereceğine işaret etti. Yıllarca Türkiye'nin ayakta kalma mücadelesinde Erzurum insanının vakur duruşunun ve fedakarlıklarının inkar edilemeyeceğine işaret eden Başkan Öz, "Erzurum'un her daim kurtuluş mücadelelerinde ki varlığı ülkemizin geleceğini de teminat altına almıştır. Bugün Aziziye'den Karayazı'ya kadar tüm vatandaşlarımızın 16 Nisan'da yine rekor kırıp bekleneni yapacaklarını biliyorum" diye konuştu.

16 NİSAN 15 TEMMUZ'UN ERTESİ GÜNÜDÜR

Aziziye ilçesinin Ilıca mahallesinde esnafla bir araya gelen belediye başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve Ak Parti yönetimi esnafın hükümetten beklentilerini dinleyip referandum sonrasında oluşacak ekonomik tablo hakkında bilgi verdi. Yeni Türkiye ile sorunların azalacağına vurgu yapan İl Başkanı Öz, "16 Nisan Pazar günü 15 Temmuz darbe girişimlerine verilecek en güzel cevap olacaktır. Ülkemizi yıllarca vesayetçilere esir edenlere hak ettiği cevabı bu şekilde vereceğiz. Ülkemizin iç ve dış tehditlerinin fiili olarak ortaya çıktığına son günlerde  şahitlik etmekteyiz. 16 Nisan tarihinin ülkemizin bundan sonraki dönemlerinde de tarihe kazınacağı açıktır. Çünkü milletimizin tanklar altına yatıp demokrasiyi korumak namına mücadelesi kadar kutsal bir dönemdir" dedi.

ESNAF'IN EKONOMİK SORUNLARI İRDELENDİ          

İlçe esnafının en çok yakındığı konuların başında vergi borçları ve teşviklerin küçük esnafa yeterli ölçüde verilmediği yer aldı. İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum genelinde tüm ilçelerde esnafın sorunlarının raporlar haline getirilip Ankara'da dile getirileceğine işaret etti. Esnafın sorunlarının çözümü için canhıraş çaba göstereceklerini söyleyen İl Başkanı Öz, "Hükümetimizin son aylarda vergi barışından tutun KOBİ'lere verilen teşviklere varıncaya kadar tüm alanlarda desteklerini görmekteyiz. Bu güzellikleri görmemek için kör olmak lazım. İnanıyoruz ki ufak tefek beklentiler mutlaka karşılanacaktır. Esnafımızın sorunlarına vakıf olan bir hükümetimiz var. Ekonomik gelişmeler ancak istikrarla mümkündür" diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum