Başkan Uçar'dan Erzurum Halkına Çağrı:21.00'de balkonlara Çıkalım

ERZURUMŞEHİR/Koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları balkonlara taşınacak. Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, tüm Yakutiye sakinlerini saat 21.00'de balkonlarda İstiklal Marşını okumaya davet etti.

Başkan Uçar'dan Erzurum Halkına Çağrı:21.00'de balkonlara Çıkalım
23 Nisan 2020 - 17:13

Koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları balkonlara taşınacak. Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, tüm Yakutiye sakinlerini saat 21.00'de balkonlarda İstiklal Marşını okumaya davet etti.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yakutiye'de balkonlarda kutlanacak.
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar,tüm vatandaşları Saat 21.00'de İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan söylemek üzere evlerinin balkonlarına çağırdı.
Başkan Uçar,şunları kaydetti;
bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl dönümü, aslında 100.yıl kutlamaları için birçok etkinlik planlanmıştı fakat virüs buna imkan tanımadı. Koronavirüs salgını dolayısıyla hepimiz evlerdeyiz, bu akşam 21.00’de hep beraber balkonlarda olalım, Türk bayraklarıyla süslediğimiz balkonlarımızdan coşkuyla İstiklal Marşımızı hep beraber söyleyelim.Bu duygu ve düşünce ile başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatan toprakları uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.''


YORUMLAR

  • 0 Yorum