BB Erzurumspor'a Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Getirildi

ERZURUMSPOR/BB Erzurumspor’da Mehmet Altıparmak dönemi başladı. Elazığspor ile yolları ayrılan Altıparmak, bundan böyle Dadaşların teknik patronu olacak. Dün yönetimle el sıkışan tecrübeli çalıştırıcı, bugün resmi sözleşmeye imza atarak takımın başında idmana çıkacak.

BB Erzurumspor'a Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Getirildi
10 Kasım 2017 - 23:30

TFF 1.Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Mehmet Altıparmak dönemi bugün resmen başlıyor. Teknik Direktör Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağı konusuna çevrilmişti. Dadaşın listesinde bulunan onlarca ismin arasından sıyrılmayı başaran Altıparmak, Mavi-beyazlıların yeni teknik patronu oldu.

İmza atıp, idmana çıkacak

Futbolculuğu yıllarında Elazığspor’un kaptanlığını da yapan Mehmet Altıparmak, sezon başında Bordo-beyazlıların teknik direktörü olarak takımın başına geçmişti. Önceki hafta Gakgoş ile yollarını ayıran Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Dadaşların yeni teknik patronu oldu.

Yardımcıları bugün geliyor

Mavi-beyazlıların el sıkıştığı ve bugün mukavele yapacağı Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın yardımcıları bugün gelecek. Yardımcı antrenörlerinin de gelmesi ile mesaiye başlayacak olan Altıparmak, takımı Ümraniye maçına hazırlayacak.

Mehmet Altıparmak’ın teknik ekibinde şu isimlerin görev alması bekleniyor.

Riyaz Murat Özduran (Antrenör)

Süleyman Bayram (Kondisyoner)

Akın Sinan Dağdelen (Kaleci Antrenörü)

Süleyman Varlık (Analizatör)

Kaynak:(Nurullah Pala-Pusula)

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ali Mert
    5 yıl önce
    Maç günü sahadan galip ayrılmak istiyorsanız rnMaç yemeğinden BİR saat sonra futbolculara BİRBUÇUK bardak taze sıkılmış nar suyu içirinrnLütfen bunu yapın bu enerji nin FAYDASINI FAZLASIYLA göreceksiniz FATİH TERİMİ İSTANBULDA MADARA EDERSİNİZ