B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Belli Oldu

ERZURUMŞEHİR/Süper ligden düşen B.B Erzurumspor teknik direktörlük için prensipte anlaşma vardı.

B.B Erzurumspor Teknik Direktörü Belli Oldu
13 Haziran 2019 - 18:45

Yapılan açıklamada;

‪Kulübümüz, yeni sezonda teknik direktörlük görevi için Muzaffer Bilazer’le prensip anlaşmasına vardı. Erzurumspor’umuza hayırlı olsun.‬

Muzaffer Bilazer Kimdir

Futbola Yalıspor altyapısında başlayan Muzaffer Bilazer, 1995 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. As takımın formasıyla ilk resmî karşılaşmasına 3 Eylül 1995 tarihinde Bulancakspor'a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı.

Burada bir sezonun düzenli olarak forma giydi ve 1996-97 sezonunun yaz transfer döneminde Akçaabat Sebatspor'a transfer oldu. Akçaabat Sebatspor'da uyum sorunu yaşamadan ilk 11'de düzenli olarak oynamaya başladı. Burada sergilediği performansla birçok üst kademe takımının dikkatini çekmeye başladı ve neticesinde 1996-97 sezonunun yaz transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Bu transfer'de o zamanlar Gençlerbirliği'nde yardımcı antrenörlüğünü yapan Sadi Tekelioğlu önemli rol oynadı.

1997-98 sezonunda Sadi Tekelioğlu'nun Erzurumspor'da teknik direktörlüğe getirilmesinden sonra onun istedi üzerine Erzurumspor'a transfer oldu. Burada takımıyla ilk sezonunda 1. Lig şampiyonluğu yaşayarak Süper Lig'e yükseldi.

Erzurumspor'da iki sezon Süper Lig mücadele etti ve 1999-2000 sezonunun sonunda sözleşmesinin son bulmasıyla takımdan ayrıldı ve yeni sezon için Denizlispor'la anlaşarak buraya transfer oldu. Denizlispor 'da uyum sorunu yaşamadan ilk 11'de yer buldu. Özellikle buradaki ikinci sezonu olan 2001-02 sezonunda takımının ligi 5. sırada tamamlayıp ertesi sezon için UEFA Kupası'a katılmasında gösterdiği performansla büyük katkı sağladı ve futbol kariyerinin en iyi sezonunu yaşadı. Gösterdiği performansla ve Denizlispor' la olan sözleşmesinin bitmesiyle 2002-03 sezonunun yaz transfer döneminin gözde futbolcuları arasında bulundu.

Birçok takımının transfer listesinde bulunmasına rağmen tercihini Trabzonspor'dan yana kullandı. Burada kendisinden beklenen performansı gösteremedi ve bir sezon sonra daha önce de oynadığı Akçaabat Sebatspor'a geçti. Burada 1,5 sezon forma giydi ve 2004-05 sezonunun ara transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'a transfer oldu.

Daha sonrakı sezonlar Altay, Giresunspor, Ofspor ve üçüncü kez Akçaabat Sebatspor'da forma giydi.

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son gününde eski hocası Sadi Tekelioğlu tarafından çalıştırılan 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'e Tekelioğlu'nun isteği üzerine transfer oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum