Bornova Erzurumlular Derneği Gültekin ile 'Devam' Dedi

ERZURUMŞEHİR/İzmir’de, Bornova Erzurum ve Erzurum’u Sevenler Derneği 4. olağan kongresini gerçekleştirirken, Sinan Gültekin tekrar başkan seçildi.

Bornova Erzurumlular Derneği Gültekin ile 'Devam' Dedi
15 Aralık 2016 - 17:12

Bornova Manavkuyu’da bunan dernek binasında bir araya gelen dernek yönetimi yeni başkan için oy kullandı. Bu oylama sonucunda mevcut başkan olan Sinan Gültekin tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Yapılan kongreye yoğun katılım gösteren Erzurumlular kendi araların dada temayül yapmayı da ihmal etmediler. Oldukça sıcak geçen seçimde Sinan Gültekin birkez daha başkanlığa layık görüldü. Başkan Gültekin yaptığı açıklamada; Ümmeti Muhammed'in tüm dünyada sıkıntı yaşadığı İslam birliği adına sınav verdiğimiz şu ortamda tüm yaşananlardan da yaşanacaklar dan da sorumlu olduğunuz bilinci ve üzüntüsü içerisindeyiz. İstanbul da yaşanan terör saldırısının da acısını ve öfkesini can evimizde hissediyoruz. Rabbim şehitlerimize rahmet milletimize de sabırlar eylesin. Bizler. Bir olmadıkça ülkemizin toplumun çıkarlarını kendi çıkarlarımızın üstünde tutmadıkça ne yaşanan acılar son bulacak ne de ümmeti Muhammet hak ettiği güzelliklere kavuşacaktır. Bu ortam ve duygular içerisinde yapılan 4. Olağan kurulumuzun hayırlara vesile olmasını dilerim. Bizler gereken cüreti göstermedikçe kuran ve sünnet üzere yaşamadıkça ilmin bilimin gereklerini yerine getiremedikçe ağlamak sızlanmak bizlere haram olsun. İnşallah İzmirimiz ülkemiz adına örnek bir dernek olmayı hizmet etmeyi nasip etsin. Şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum