ÇOK İYİ HAZIRLANDIK, PODYUMU GÖRECEĞİZ

ERZURUMŞEHİR/Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (EYOF) ülkemizi snowboard branşında temsil edecek sekiz sporcudan biri olan Yavuz Dumlu, çok çalıştıklarını ve başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

ÇOK İYİ HAZIRLANDIK, PODYUMU GÖRECEĞİZ
27 Aralık 2016 - 15:11
Spora 10 yaşında babasının teşvikiyle başlayan milli sporcu Yavuz Dumlu, EYOF 2017 Erzurum için branş arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
Başladığı günden beri snowboard sporundan büyük keyif ve haz aldığını belirten milli sporcu Yavuz Dumlu “Bu sporda adrenalin çok yüksek. Keyif almazsanız bu sporu zaten yapamazsınız. Bu işte bir de ülkemizi temsil etmenin verdiği milli bir gurur var” dedi.
Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde düzenli ve yoğun şekilde çalışmalarını sürdüğünü vurgulayan Yavuz Dumlu, EYOF’un memleketi Erzurum’da düzenlenmesinin de heyecanını yaşadığını dile getirdi.
 
Milli sporcu Yavuz Dumlu, EYOF 2017 Erzurum ve sonrasındaki hedeflerini ise şöyle anlattı:
 
“Ben Erzurumluyum ve snowboard’u bu pistte öğrendim. Bu sebeple avantajlı olduğumu düşünüyorum. Podyumda yer alacağımıza inanıyorum. EYOF, Olimpik bir festival ve bu organizasyonda yer almak çok güzel.  EYOF 2017 Erzurum’da hedefim ilk üç içinde yer almak. Çok iyi hazırlandık ve inşallah podyumu göreceğiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum