Elazığspor'un imdadına Erzurum yetişti

ERZURUMŞEHİR/Erzurum kampında zorluklar yaşayan ve konakladığı otelde kovulması tehlikesi yaşayan Elazığspor’un imdadına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yetişti.

Elazığspor'un imdadına Erzurum yetişti
20 Temmuz 2018 - 14:36

Elazığspor’da yaşanan kaos ortamının ardından taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başlarken, bir güzel haber de Erzurum kampından geldi.

Erzurum Palandöken’de bir süredir 2. Etap kampını sürdüren Elazığspor, geçtiğimiz günlerde konakladığı Otel’den kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı.

Bu haberin duyulması ile birlikte harekete geçen Elazığspor Eski Yöneticisi Zeki Dağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşerek bordo-beyazlı takımın kamp masrafları konusunda yardım talebinde bulundu.

Daha önce 40 Bin TL dolayında kamp desteği sağlayan Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kendisinden istenen bu yardım talebine duyarsız kalmayarak 200 Bin TL tutan kamp giderlerinin tamamımı Belediye olarak üstlendiklerini beyan etti.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Elazığspor Eski Yöneticisi Zeki Dağ, Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen’le yaptığı görüşme neticesinde yaklaşık 200 bin tl tutacak Elazığspor’un kamp giderleri ile geçen yıldan kalan 11 Bin TL borcun başkan Sekmen tarafından karşılanacağını belirtti.

11 Temmuz’da başlayan kampın istenildiği takdirde 3 Ağustos’a kadar devam ettirilebileceğini ifade eden Zeki Dağ; Elazığspor’a zor dönemde maddi-manevi destek olan Erzurum Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Sekmen ve tüm Belediye yöneticilerine sonsuz teşekkürlerini iletti.

Dağ ayrıca, başkan Sekmen’in; zor günler geçiren kardeş takım Elazığspor’a her zaman destek olmaya hazır olduklarını ve en kısa zamanda da toparlanarak başarılı günlerine geri döneceğine inandığı yöndeki düşüncelerini kamuoyu ile paylaştı.

Kaynak:Günışığı Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum