Erzurum'da Türbe Manzaralı Daireler

ERZURUMŞEHİR-ÖZEL/Rabia Ana Mahallesinde kentsel dönüşüm dolayısıyla çeşitli firmalar inşaatlar yapmaya başlamıştı. 2018 yılında medyada gündem olan Hasan-i Basri türbesinin yıkılıp yıkımayacağı tartışması halen gündemdeki yerini koruyor.

Erzurum'da Türbe Manzaralı Daireler
11 Aralık 2019 - 10:55

Önceki dönem Yakutiye belediye başkanı Ali Korkut çeşitli açıklamalarda bulunarak burada böyle bir zatın olmadığını beyan etmişti. Ve ogünden sonra akıbetini vatandaşlar merak ediyor. Bizlerde biraz araştırarak türbenin önüne inşaat yapan firmanın Tema marketler zincirine ait olduğunu öğrendik.

Enkule adlı projeyi daha önce çeşitli mecralarda tanıtan firma’nın inşaat çalışmaları hala sürüyor. Türbenin başka bir bölgeye taşınacağını söyleyenler olmuştu hatta eski belediye başkanı ozaman açıklama yaparak buranın otopark olarak kullanılacağı türbeninde uygun bir vaziyette yerini koruyacağını söylemişti. Ogünden bugüne hiçbir açıklama yapılmazken Erzurum Şehir Gazetesi olarak şuan buranın inşaatını yapan ilgili firmadan Türbenin akıbeti ile ilgili açıklama bekliyoruz.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum