ETSO, TOBB Genel Kurulu'nda

ERZURUMŞEHİR/Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 75. Genel Kurulu'nda Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) geniş bir katılımla temsil edildi.

ETSO, TOBB Genel Kurulu'nda
02 Mayıs 2019 - 17:05

Genel Kurula, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'in yanı sıra, Meclis Başkanı Saim Özakalın, Genel Kurul Delegeleri; Ahmet Satılmaz, Eyüp Gözgeç, Memet Hakan Erduman, Mehmet Melik Kaya, Gökhan Yılmaz, Şahin İncesu, Haydar Kavurmacı, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Genel Kurul Delegesi Haktan Ömeroğlu, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu ile Başkan Yardımcıları Zeynep Şekerdağ Polat ve Aysun Talay katıldı.

 

Genel kurulun ilk gününde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da katılımıyla Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödül Töreni düzenledi. Törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların kurumsal hizmet kapasitelerinin arttığına, dünyanın örnek aldığı bir yapıya dönüştüğüne işaret etti.

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın da birer konuşma yaptığı programda daha sonra Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri dağıtıldı. Toplantıya ETSO'yu temsilen katılan TOBB Genel Kurul delegelerinden, 10'uncu yıllarını tamamlayan; Eyüp Gözgeç, Ahmet Satılmaz ve Memet Hakan Erduman plaketlerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın elinden aldılar.

 

ETSO Heyeti bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu'nda gerçekleştirilen 75. Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum