EYOF'UN YILDIZLARINDAN BAŞKAN SEKMEN'E ZİYARET

ERZURUMŞEHİR/Erzurum’da gerçekleşen Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali’nde (EYOF 2017) rakiplerini egale eden CurlingTürk Milli Takımı, büyük bir başarıya imza attı.

EYOF'UN YILDIZLARINDAN BAŞKAN SEKMEN'E ZİYARET
20 Şubat 2017 - 23:25

23 ülkenin katıldığı erkekler müsabakasında 4’üncü olan milliler, 21 ülkenin katılımıyla gerçekleşen bayanlar arası yarışmalarda ise 2’inci oldu. Kış sporlarında alınan bu önemli başarı sonrası ay yıldızlı takımımız, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Türkiye Curling Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelebi, Murat Akın, Murat Kaldırımcı, antrenörlerSadık Topaloğlu ve Ahmet Çelik’inde katıldığı ziyaret samimi bir ortamda gerçekleşti. Başkan Mehmet Sekmen, genç sporculara teşekkür ederek kış sporlarının önemine vurgu yaptı. Sekmen, şunları kaydetti: “Ülkemize böyle bir gururu yaşattığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Kış sporlarında yeni bir ülke olmamıza rağmen böyle başarılar bizleri ümitlendiriyor. Alınan başarı çok ciddi bir başarıdır. Kızlarımızın müsabaka yaptıkları klasmanda 21, erkeklerde de 23 ülke yer alıyordu. Bunların arasında elde edilen 2’ncilik ve 4’üncülük önemli bir başarıdır. Tabi hedefimiz daima şampiyonluk olacaktır. Bunun için hep birlikte el ele vereceğiz. Kış sporlarının merkezi olan şehrimiz, sporcularıyla da dünyada marka olacak. Bunun için çok çalışacağız. Allah’a çok şükür tesislerimiz çok modern bir şekilde dizayn edildi. Sporcularımıza düşen daha çok çalışmak, daha çok antrenman yapmak olacaktır.” Başkan Sekmen, ülkemize bu gururu yaşatan millilerimizi altınla ödüllendirdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum