Forum Erzurum'da 'İndirim Panayırı' başlıyor

ERZURUMŞEHİR/Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum’un alanında bir ilke imza attığı ‘İndirim Panayırı’ kampanyası başlıyor.

Forum Erzurum'da 'İndirim Panayırı' başlıyor
05 Kasım 2018 - 12:24

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum'un alanında bir ilke imza attığı ‘İndirim Panayırı' kampanyası başlıyor.

 
3-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İndirim Panayırı, “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında beş markanın sunduğu ekstra indirimleri Forum Erzurum ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Erzurum ve çevre illerin buluşma noktası Forum Erzurum, sektöründe bir ilke imza atarak “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında İndirim Panayırı uygulamasını hayata geçiriyor. 3-11 Kasım tarihleri arasında Forum Erzurum ziyaretçileriyle buluşacak olan İndirim Panayırında birçok markaların ürünleri ekstra indirimlerle ziyaretçilere sunulacak.

Yılın her günü sunduğu benzersiz fırsatlarla alışverişleri kazanca dönüştüren Forum Erzurum tüm misafirlerini “Enflasyonla Topyekün Mücadele” kapsamında gerçekleştirdiği İndirim Panayırına davet ediyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum