Genç Parti İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısı

ERZURUMŞEHİR /Genç Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından Merkez İlçe Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Genç Parti İlçe Başkanlarıyla İstişare Toplantısı
14 Şubat 2020 - 21:04
Genç Parti Erzurum İl Başkanı Taner Öget Başkanlığında Merkez İlçe Başkanları ile istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Genç Parti İl Binasında düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına Yakutiye İlçe Başkanı Ercan Yanmaz,Aziziye İlçe Başkanı Yusuf Ateş ve Palandöken İlçe Başkanı Uğur Öget katıldı.
Toplantıda ilçe kongreleri,teşkilatlanma çalışmaları ve partinin tanıtımı ile ilgili yapılacak çalışmalar görüşüldü.
Değerlendirme ve İstişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Genç Parti İl Başkanı Taner Öget,Erzurum İl ve ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarında büyük yol katettiklerini belirterek partiye olan teveccühün her geçen gün arttığını söyledi.
Öget Şunları kaydetti;
''İl ve ilçelerdeki teşkilatlarımızı büyük ölçüde tamamladık.Şehrimizde partimize her katmandan vatandaşlarımız partimize ilgi göstererek bu uzun yolda bizimle hareket etme kararı aldılar.Ayrıca Genel Başkanımızın kentimize gelecek olması da çalışmalarımıza daha fazla coşku katacaktır.Hem yerelde hem de genelde yaşanan olumlu gelişmeler bizleri memnun etmektedir.Gönüllü çıktığımız bu yolda şartlar ne olursa olsun çalışmalarımız devam edecektir.İnşallah kongrelerimizin bir kısmını daha tamamlayarak halkla buluşma,tanıtım çalışmalarına başlayacak ve projelerimizi halkımıza anlatmaya başlayacağız'' şeklinde konuştu.
Toplantıya katılan İlçe Başkanları ise toplantının verimli ve faydalı olduğunu belirterek parti olarak bu tür toplantıları belirli aralıklarda yapmanın yarar sağlayacağını ifade ettiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum