Haberimize Başkan Uçar Ses Verdi

ERZURUMŞEHİR /Yakutiye İlçesi Akdağ Köyündeki evine yol olmadığı için iki yıl boyunca çocuklarının sırtında gidip gelen 83 yaşındaki Şadiye ninenin “Yol Çilesi” bitiyor.

Haberimize Başkan Uçar Ses Verdi
21 Ağustos 2019 - 14:50

3 gün önce gazetemizde yayınlanan haberimizde Şadiye Tortumluoğlu’nun köyde bulunan evine ulaşım sıkıntısı çektiği ve yetkililerden yardım istediği belirtilmişti. Bunun üzerine konuya bizzat dahil olan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Akdağ Mahallesi’nde yaşayan Şadiye nineye ziyarete gitti. Şadiye nine, iki yıldır sürekli olarak yolun yapılması için kamu kurumlarına başvuruda bulunduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirtti. Başkan Uçar’ın ziyaretinden oldukça memnun kalan ve yolunun yapılacağını öğrenen Şadiye nine, Uçar’a teşekkür ederek hayır duasında bulundu.

“Köy yollarının bakım ve onarımı devam ediyor”

Başkan Uçar, sosyal belediyecilik anlamında her vatandaşın derdine çare olmayı ve belediye hizmetlerini ilçe sınırlarının en uç noktalarına kadar ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Şadiye ninenin ulaşım sıkıntısının en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyleyen Uçar, diğer köy yollarının bakım ve onarımı içinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum