İspirli muhtarlardan büyükşehir çıkarması

ERZURUMŞEHİR/Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un İspir ilçesi ve bağlı mahallelerinden gelen muhtarları konuk etti.

İspirli muhtarlardan büyükşehir çıkarması
30 Nisan 2019 - 12:45

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un İspir ilçesi ve bağlı mahallelerinden gelen muhtarları konuk etti. Sekmen, “En yakın yol ve mesai arkadaşlarımız olan muhtarlarımızla birlikte Erzurum'un dört bir yanını nakış nakış işleyeceğiz” dedi.

31 Mart seçimlerinin ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna ikinci kez oturan Başkan Mehmet Sekmen'i tebrik ziyaretleri devam ediyor. “Hayırlı olsun” dileklerini iletmek için Büyükşehir Belediyesi'ne adeta çıkarma yapan İspirli muhtarlar, bir araya geldikleri Başkan Sekmen'le hem sohbet ettiler, hem de yeni dönemin yol haritasını konuştular.

Başkan sekmen, İspirli muhtarlara seslendi

İspir ilçesi ve bağlı mahallelerinden gelen muhtarları Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırlayan Başkan Sekmen, geride bıraktıkları 5 yıl boyunca muhtarlarla sürekli işbirliği ve uyum içerisinde çalıştıklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Aranızda muhtarlığa yeni seçilmiş olan kardeşlerimiz de var, görevine kaldığı yerden devam eden muhtarlarımız da var. Bilmelisiniz ki; sizler yerel yönetimlerin merkezini teşkil ediyorsunuz. Yerel yönetim sisteminin vatandaşa en yakın birimlerisiniz. Bu bakımdan sizlerle sürekli işbirliği içerisinde bulunmak, bu sistemin aksamadan çalışmasını sağlamak demektir. Biz görev süremiz boyunca buna hep dikkat ettik. Muhtarlarımıza sadece makam kapılarımız değil, aynı zamanda yürek kapılarımız da ardına kadar açık oldu. Bu anlayışımız yeni dönemde de devam edecek. Sizlerle birlikte Erzurum'un dört bir yanını nakış nakış işlemeye ve hizmetlerimizle donatmaya devam edeceğiz.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, muhtarlığa seçildikleri için teker teker tebrik ettiği özel konuklarının daha sonra sorularını da yanıtladı. Yeni dönemin yol haritası hakkında muhtarlara bilgiler aktaran Başkan Sekmen, “Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde gönüllere girmek var. Bu yolda en büyük yardımcımız sizler olacaksınız. Sizler bizim gözümüz, kulağımız, elimiz ve kolumuz olacaksınız. Hep birlikte çalışacak, koşturacak, gayret edecek ve mahallelerimize yepyeni çehreler kazandıracağız” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum