MD İlke Grup İzmir Şubesi Açıldı

ERZURUMŞEHİR/MD İlke Grup Ege Yapılanmasının İzmir şubesi yapılan toplantıyla start aldı.Ege Bölgesi Sanayi Odası lokalinde düzenlenen basın toplantısında İzmir'lilere tanıtıldı.

MD İlke Grup İzmir Şubesi Açıldı
03 Kasım 2019 - 20:41

MD İlke yönetim kurulu başkanı Mehmet Danış ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla bugün İzmir şubesinin açılışını gerçekleştiren Mehmet Danış yaptığı konuşmada firma ile ilgili açıklamalarda bulundu Danış yaptığı açıklamada; MD İlke Grup, Ülkemizin 7 Bölgesinde Temsilci ve İl büroları ile Vergi Sorunlarına çözüm üretmektedir. Kuruluş amacına uygun, bulunduğu sektörün ve verdiği hizmetin ticari yaşamdaki önemini bilen grubumuz büro - temsilci ağını genişletmek amacındadır.

MD İlke Grup Ege Bölge Yapılanmasını İzmir İlimize büro açarak başlatmıştır. Daha önce Ege bölgesindeki temsilcileri aracılığı ile hizmet vermekteydi. Ege Bölge ve İzmir büro yöneticimiz Erdoğan Öztaş üstadın yönetiminde hizmet ağımızı etkin hale getireceğiz.
MD İlke Grup, bünyesindeki Anonim ve Limited Şirket ile her türlü vergi sorunlarına etkili çözüm üretmektedir. Hizmetleri arasında; Önleyici Danışmanlık Hizmeti, Vergi İncelemelerine Danışmanlık Hizmeti, Vergi Davalarına Danışmanlık Hizmeti, Vergi Kanunlarına Muhalefet Suçlamasına İlişkin Davalara Danışmanlık Hizmeti olarak izmirlilere hizmet etmeye açığız dedi.
 

İzmir büro yöneticisi Erdoğan Öztaş ise yaptığı açıklamada; İzmir şubemizin tanıtım töreni vesilesiyle, bir arada İzmir’de bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.
MD İLKE GRUP’ un, İstanbul’da başlayan serüveni Konya Şubesinden sonra 5000 yıllık tarihi bulunan İZMİR ’de de şube açarak hizmet alanını genişletmeye başlamıştır.
MD İLKE GRUP kuruluşundan bu yana ortaya koyduğu ve her yeni dönemde de bir adım ileri taşımaya gayret ettiğimiz Global Vizyon çerçevesinde, güzel ülkemizin her bölgesinde büyümeye devam ediyoruz. 
MD İLKE GRUP bir danışmanlık platformu olmasının yanı sıra aynı zamanda düşünce kuruluşu gibi hareket eden, sosyal ve kültürel derinliğe sahip köklü bir yapıdır.
Her zaman, para kazanmaktan, sermaye artırmaktan daha önemli şeyler olduğunun altını çiziyoruz.
Vizyon ve misyonumuzdoğrultusunda, iş hayatında sosyal yaşamında erdem ve yüksek ahlak temelinde yükselmesini sağlamak için çalışıyoruz.
Biliyorsunuz ki, her ülkenin kendine özgü bir iş yapma biçimi vardır. İş insanlarımızın faaliyet gösterdikleri ülkelerinin yasalarına uyum sağlamaları ve karşılarına çıkan sorunların çözümü noktasında (Önleyici Danışmanlık, Vergi İncelemelerine Danışmanlık, Vergi Davalarında Danışmanlık, Vergi Kanunlarına Muhalefet Suçu Davalarına Danışmanlık gibi) çözüm ortağı olarak destek ve yardımcı olmak istiyoruz.
MD İLKE GRUP bünyesinde M.DANIŞ İLKE TİCARİ DANIŞMANLIK A.Ş. olarak nedenli önemli görev üstlendiğimizin farkında olarak, sürekli kendimizi yenilemeye çalışıyoruz.
Biz MD İLKE GRUP ailesi olarak tek bir noktaya odaklanmaktan ziyade geleceği doğru okuyarak yol haritamızı belirlemeye gayret ediyoruz.Dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum