Milletvekili Deligöz, baba ocağında

ERZURUMŞEHİR/16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylaması öncesinde sahaya çıkarak hızlarını artıran Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri gün içerisinde birden fazla ilçeyi ziyaret ederek evet oyunun önemini anlatmaya devam ediyorlar.

Milletvekili Deligöz, baba ocağında
08 Nisan 2017 - 14:54

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, son olarak gittiği baba ocağında kamu kurum ve kuruluşlarına çıkarma yaparak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de içeren Halk Oylaması'nda evet oyu istedi. Kredi Yurtlar Kurumu Kazım Karabekir Öğrenci yurdunu ve yemekhanesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Deligöz, kaymakamlık ve belediye başta olmak üzere resmi kurumlara ziyarette bulundu. Narman Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerine Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin gerekliliğini anlatan Deligöz, KUDAKA tarafından organize edilen çiftçilere eğitim seminerine katıldı.

Şenkaya'nın kurtuluş törenlerine katıldı

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Narman'da ki ziyaretlerinin ardından Şenkaya ilçesinin kurtuluş törenlerine katıldı. Burada halka hitap eden Deligöz, Erzurum'un yüzyıllarca Türkiye'nin savunmasında ki rolüne dikkat çekti. 15 Temmuz kalkışmasında da Erzurum'un vakur duruşunun Türkiye'ye örnek olduğunu söyleyen Deligöz, "15 Temmuz darbe kalkışmasında gördüğümüz manzarada Türk insanının birlik ve beraberliğinin istenildiğinde her zaman güçlenebileceğini gördük. Ülkemizin toprak bütünlüğünü muhafaza için Kürdüyle, Türküyle, Lazı, Çerkeziyle birliklerini göstermişlerdir.Ülkemizin vesayetçilerden kurtulması tam bağımsız olabilmesinin yolu 16 Nisan'dan geçmektedir" diye konuştu.

Sevr'de yapamadıklarına yeniden çabalıyorlar

Türkiye'nin Osmanlı Devletinin dağılmasının sonrasında kan emici sömürgecilerin her zaman sofrasında yer aldığına dikkat çeken Milletvekili Deligöz, "Ak Parti iktidarıyla heveslerinin kursaklarında kaldığını görüyorsunuz. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü risk altındadır. Yedi başlı emperyalistlerin fitnesi içimizdedir. Her yolu mubah sayıyorlar. Maksatları Türkiye'yi bölmektir. Maksat milleti birbirine düşürüp kırdırmaktır. Bu yüzden YPG'yi PKK'yı güçlendirmek için çabalıyorlar. O halde ne yapmalıyız 15 Temmuz işgal ve ihanetinin ülkemizi yıkmak için planlandığının farkına varıp 16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylamasına ailemizden tek bir fire bile vermeden Evet oyunu kullanmalıyız" diye konuştu.

Deligöz, çocuklarla misket oynadı

Baba ocağı Narman'da esnafı ziyaretleri esnasında sokakta misket oynayan çocukları gören AK parti Milletvekili Orhan Deligöz, onlara eşlik ederek kısa süreli misket oynadı. Çocukluk zamanlarında çok iyi misket oynadığını hatırladığını söyleyen Deligöz, şimdilerde çocukların teknolojiye yenik düşerek sosyallikten uzak olmalarından dert yandı. Çocukların geleneksel oyunları unutmamaları için ailelere büyük görevler düştüğünü söyleyen Deligöz, bu anlamda anne babalarımızın çocukların öğretiminden çok eğitimlerine odaklanmalarının önemine değindi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum