Mustafa Ilıcalı:'Bizler Daha Büyük İşlerin Takipçisiyiz'

ERZURUMŞEHİR/AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Meclis Genel Kurulunda söz alarak muhalefet milletvekillerine ithaf en açıklamalarda bulundu.

Mustafa Ilıcalı:'Bizler Daha Büyük İşlerin Takipçisiyiz'
10 Kasım 2017 - 15:20

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, muhalefet milletvekillerinin "Doğal gazda Bayburt ve Gümüşhane’de indirim yapılmış, Erzurum’da yapılmamış." şeklindeki değerlendirmelerine meclis genel kurulunda söz alarak açıklık getirdi.
Doğalgaz bedelinin Erzurum’da şu anda bile diğer illerden daha ucuz olduğunu söyleyen Ilıcalı, “Benim bulunmadığım bir ortamda Erzurum’un adını geçiren Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinin "Doğal gazda Bayburt, Gümüşhane’de indirim yapılmış, Erzurum’da yapılmamış." diye bir açıklamaları olmuş. Burada bir açıklık getireyim. Şu anda Erzurum’daki doğal gazın dağıtım bedeli 19,5 kuruş, Bayburt ve Gümüşhane’de 25 kuruş yani şu anda bile Erzurum daha ucuz. Bir de bilindiği gibi bu doğal gazın fiyatı belirlenirken ilçelerdeki yatırım bedelleri göz önüne alınıyor. Erzurum 25 bin kilometrekarelik bir coğrafya. Şu anda merkezde bütün ilçelerde doğal gaz var. Aşkale’ye gidiyor, Pasinler ve Oltu’ya gidecek. Bunlar da göz önüne alındığında böyle olumsuz bir durum yok. Erzurum milletvekilleri de konuya hâkimdir. Eğer herhangi bir indirim varsa takip ederiz. Biz geçen sene Hükümetimize, bakanlarımıza daha kalıcı bir önerge verdik; Aynen kömür yardımı gibi, dar gelirli vatandaşlarımıza doğal gaz yardımı yapalım diye. Biz daha büyük işlerin takipçisiyiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum