PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDEN 3 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM SETİ

ERZURUMŞEHİR/Palandöken Belediyesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okula yeni başlayan 3 bin öğrenciye okul hediyesi hazırladı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, eğitim konusuna önem verdiklerini ifade ederek, “ Her yıl olduğu gibi bu yılda okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerimize eğitim seti hediye ettik” dedi.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NDEN 3 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM SETİ
26 Eylül 2017 - 14:36

Eğitim konusunda önemli çalışmalara imza atan Palandöken Belediyesi, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilere hediye verdi. İlköğretim Haftası için yapılan hazırlıklar kapsamında Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kayak Yolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası İlkokulu birinci sınıf öğrencilerinin hediyelerini teslim etti. Başkan Bulutlar, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Palandöken Belediyesi tarafından, ilçede bulunan tüm ilköğretim okullarında yaklaşık 3 bin civarında ki ilkokul 1.sınıf öğrencisine içeriği dolu dolu olan eğitim seti hediye etmeye başladı.  Palandöken Kayak Yolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası İlkokulu’nda okula yeni başlayan miniklerle bir araya gelen Başkan Bulutlar, büyük heyecan yaşayan öğrencilere hediyelerini bizzat verdi. Başkan Bulutlar’a, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Belediye Başkan yardımcıları, okul idarecileri ve öğretmenler eşlik etti. Bazı minikler annelerinden ayrılmanın hüznünü yaşarken, Palandöken Belediyesi’nin hediyesiyle mutlu oldular.

BAŞKAN BULUTLAR,“EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ”

Palandöken Belediyesi olarak her alanda en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarını sürdüklerini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,  “Her konuda önemli çalışmalar yapıyoruz. Ancak eğitime daha farklı bir şekilde hassas davranıyoruz. Çünkü eğitimi önemsiyoruz. Güçlü Türkiye’mizin teminatı, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ve kaliteli eğitimi almaları için adeta seferberiz. İlçe sınırlarımız içinde bulunan tüm okulumuzun tamamına dokunarak, fiziki şartları iyileştirmek anlamında büyük gayretler gösteriyoruz. Göreve başladığımı 2009 yılından beri büyük bir özveriyle eğitime destek vermeye devam ediyoruz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılı açılışında da öğrencilerimize içinde kırtasiye malzemeleri ile dolu olan çantaları dağıtımını yaptık. Bugün ise Palandöken İlçemizde tüm ilkokulumuzda eğitim ve öğretime yeni başlayan yaklaşık 3 bine yakın 1. Sınıf öğrencimize içeriği dolu dolu olan eğitim seti teslim veriyoruz. Bu vesile ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

GAZİOĞLU, BAŞKAN BULUTLAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitime desteklerinden dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür eden Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ise, “2017-2018 eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun. Öğrencilerimize başarı diliyorum. İdareciler olarak çocuklarımızın başarıları için hep yanlarında olacağız. Okullarımızın açıldığı ilk günde Belediye Başkanımız anlamlı bir çalışma yaparak ilçede tüm 1. Sınıfa başlayan 3 bin çocuğumuza eğitim seti hediye etti. Başkanımız sayın Orhan Bulutlar eğitime gerçekten büyük önem veriyor. Her yıl yaptığı bu güzel katkılarından dolayı kendisine ve ekibine bir kere daha teşekkür ediyorum.  Bundan sonra da birlikte çalışarak çocuklarımızın başarısını, okullarımızın eğitim kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Erzurum’umuza ve Palandökenimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra eğitime katkılarından dolayı Okul Aile Birliği Belediye Başkanı Orhan Bulutlara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu aracılığıyla teşekkür plaketi takdim etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum