PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NİN AÇTIĞI HASTA KABUL KURSU GENÇLERE İŞ UMUDU OLDU…

ERZURUMŞEHİR/Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde açılan Hasta Kabul Kursu iş kapısı oldu. Kurstan mezun olan kursiyerler aldıkları sertifikalarla hastanelerde iş bulma imkânına sahip oluyor.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NİN AÇTIĞI HASTA KABUL KURSU GENÇLERE İŞ UMUDU OLDU…
07 Şubat 2017 - 12:23

Bünyesinde 2013 yılında kurduğu sosyal tesiste 35 branşta kurslarla binlerce kişiye eğitim veren Palandöken Belediyesi, gençleri meslek sahibi yapmaya devam ediyor.  Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezindeki Hasta Kabul Kursuna katılan 97 öğrenci 3 ay sürecek eğitimin ardından Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alacak.

“GENÇLERİMİZİN YOLUNU AÇIYORUZ”

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bu tür kurslarla gençlerin meslek sahibi olduğunu belirterek, “İlimizde bulunan gençlerin iş hayatında sıkıntı çekmemeleri için kurs verip meslek sahibi yapıyoruz. Gençlerimizin istihdama katılmalarını sağlamak adına açılan bu kurslar son derece önem arz ediyor. Hasta Kabul ve Hasta Kayıt İşlemleri kursumuz 2016-2017 yılından buyana tamamen ücretsiz bir şekilde devam ediyor. Bu kurslardan mezun olan kursiyerlerimiz sertifikalarını aldıktan sonra hastanelerde çalışmaya başlıyorlar” dedi.

MESLEK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezin de eğitim gören kursiyerler, meslek sahibi olmak için bu kursa katıldıklarını belirterek, “Kendimizi ve işimizi geliştirmek için bu kursa geliyoruz. Hastaneler de çalışabilmek ve kendi paramızı kazanabilmek için hasta kabul kursuna geliyoruz. Çok verimli ve iyi bir kurs. Hastane sisteminin yanı sıra bilgisayarla da ilgili birçok eksiklerimizi öğreniyoruz. Bu imkânları bize sunduğu için Palandöken Belediye Başkanımız Orhan Bulutlara çok teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum