Seçim çalışmalarına Sekmen damgası

ERZURUMŞEHİR /Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Seçim çalışmalarına Sekmen damgası
13 Şubat 2019 - 15:06
Aynı zamanda AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Sekmen, hali hazırda devam eden belediyecilik hizmetleri, yatırım ve projelerin takibiyle koordinasyonunun yanı sıra ev toplantıları, STK buluşmaları, esnaf ve kahvehane ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Gittiği ve seçmenlerle bir araya geldiği her platformda büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Sekmen, Büyükşehir Belediyesi’nin imzasını taşıyan yatırım ve hizmetlerin yanında, yeni dönemde hayata geçirilecek projeleri de anlatıyor. İstişareye dayalı, çözüm ve insan odaklı yönetim anlayışıyla Erzurum’u zirveye taşıyan Başkan Sekmen, yeni dönemin temellerini ise, başlattığı AK seferberlikle inşa etmeye hazırlanıyor. 
 
MAHALLE VE EV TOPLANTILARI
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı 
Mehmet Sekmen, yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla mahalle temsilciliği ve ev toplantılarında bir araya geliyor. Halkın ortak beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda üretilen hizmetlerle hem gelinen noktayı değerlendiren ve hem de geleceğe dönük atılım planlarını paylaşan Sekmen, seçmenlere kulak vermeyi de ihmal etmiyor. Altyapıdan üstyapı hizmetleri ve çevre düzenlemesine, yeni istihdam alanları oluşturulmasından Erzurum’da gündelik yaşamın hemen her alanına varıncaya kadar vatandaşların taleplerini dinleyen ve görüş alışverişinde bulunan Sekmen, kenti kapı kapı dolaşıyor. Konuk olduğu her hanede AK Belediyeciliğin farkını anlatan Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimlerinin yerelde Erzurum’un, genelde ise Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapıyor. 
 
ESNAF VE KAHVEHANE BULUŞMALARI
Başkan Sekmen, ev toplantılarıyla bir araya geldiği hane halklarını, çarşı ve pazarda da ihmal etmiyor. Seçim çalışmaları kapsamında planlanan güzergâhlarda esnaf ziyaretlerine de yoğunluk veren Sekmen, Erzurum ekonomisinin temel taşını teşkil eden esnafın sürekli yanında olduklarını, bundan sonraki süreçte de aynı duruşu ortaya koyacaklarını ifade etti. 
Seçim çalışmaları çerçevesinde kahvehane ziyaretlerine ise çok özel bir yer ayıran Başkan Mehmet Sekmen, sohbet ortamında gerçekleşen her buluşmasında, esnaf ve vatandaşların çok büyük ilgisiyle karşılaşıyor. Karşılıklı sohbet ettiği tüm seçmenlerine Erzurum’un yeni bir dönemin eşiğinde olduğunu anlatan Sekmen, “Erzurum, artık eski Erzurum değil. AK belediyecilik ve hizmet anlayışı bu şehri öylesine kuşattı ki; Erzurum’daki geri kalmışlık iklimi yerini gelişime, değişime ve dönüşüme bıraktı” ifadelerini kullanıyor. 
 
“STK’LAR BİZİM YOL ARKADAŞIMIZ” 
Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’daki sivil toplum kuruluşlarına yönelik olarak geride kalan 5 yıl içerisinde gösterdiği ilgi ve alakayı, seçim çalışmaları kapsamında da eksik etmiyor. STK’ların, şehirlerin gelişim sürecine olumlu katkı sunan dinamiklerin en başında geldiğini sürekli ifade eden Sekmen, yerel seçim sürecinde de, STK temsilcilerinin görüş ve önerilerini kayda geçiyor. STK’larla sürekli işbirliği halinde olan ve bu yönüyle belediyecilikte yeni bir model geliştiren Sekmen, “STK’lar, kuşkusuz bizimle aynı hedefe doğru yürüyen yol arkadaşlarımızdır. Bugüne kadar ve bundan sonra da, STK’larımızın yanında olmaya devam edeceğimiz gibi, yol haritamızı da yine hep birlikte oluşturmaya gayret edeceğiz” vurgusunu yapıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum