Tecrübeli Başkan yarım kalan projelerini tamamlamak için aday adayı oldu

ERZURUMŞEHİR /2019 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'de il ve ilçeler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bu kapsamda Yakutiye eski Belediye Başkanı Ebubekir Üstün Gülakar, bir dönem başkanlığını yaptığı Yakutiye Belediyesine AK Parti’den belediye başkan aday adayı oldu.

Tecrübeli Başkan yarım kalan projelerini tamamlamak için aday adayı oldu
15 Kasım 2018 - 14:32
2002 yılında MHP'den istifa edip AK Partiye geçen ilk belediye başkanı olan Ebubekir Üstün Gülakar, 31 Mart'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkan aday adalık dosyasını ilçe başkanlığına verdi. 
Aday adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte partilerde anket, kamuoyu araştırması ve yüzü yüze mülakat yöntemlerini deneyerek, hangi adayı gösterecekleri konusunda ince eleyip sık dokuyor. Bu anlamda Yakutiye’den aday adaylık müracaatını yapan Ebubekir üstün Gülakar, tecrübe ve birikimleriyle Ankara kulislerinde isminden en çok söz edilen kişi oldu. 
YAKUTİYE’DE İLKLERE İMZA ATTIK
Aday adaylığı formunu teslim eden ve ardından kısa bir açıklamada bulunan Gülakar, Yakutiye ilçesine yeniden talip olduğunu söyledi. Millete hizmetin bir bayrak yarışı olduğuna dikkat çeken Gülakar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye’nin önüne çizdiği 2023 hedeflerine AK Parti belediyeleri ile güçlü bir ülke ve güçlü bir Erzurum olarak adım atacağız. Geleceğimizin teminatı gençlerimize yaşanabilir bir şehir bırakmak istiyoruz. Geçmişte kentsel dönüşüme start veren ilk belediye olmamız bile kendi dönemimizdeki farkımızı açıkça ortaya koyuyor. Kendi dönemimizde asfalt plenti aldık, belediyemizin makine ve teknik teçhizatını güçlendirdik. Bu anlamda geçmişten kalan ve Yakutiye ilçemize yapılması gereken projelerimiz mevcut. Bu bayrak yarışına kaldığımız yerden devam edeceğiz” diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 1 Yorum