Termalspor'un rakibi önce Merzifon, sonra Nilüfer…

ERZURUMŞEHİR/Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, hafta sonu zorlu bir müsabakaya çıkacak. Ilıca Aziziye Spor Salonu’nda ligde üçüncü sırada yer alan Merzifon Belediyespor’u ağırlayacak olan Termalspor, mutlak galibiyet parolasıyla müsabakaya hazırlanıyor.

Termalspor'un rakibi önce Merzifon, sonra Nilüfer…
04 Mart 2017 - 14:46

Termalspor Başantrenörü Berkan Otman, kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacakları Merzifon Belediyespor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ifade etti. Salı günü de Türkiye Kupası’nda çeyrek final ilk müsabakasına çıkacaklarını hatırlatan başarılı teknik adam, bu zorlu mücadele öncesinde moral bulmak istediklerini ve bu nedenle Merzifon Belediyespor’u eli boş göndereceklerini kaydetti. Süper Lig’deki ilk sezonda ligin zirvesini zorlayan bir ekip olduklarına işaret eden Berkan Otman, “İlk sezonumuz olmasına rağmen çok iyi bir mücadele ve performans ortaya koyuyoruz. Zaman zaman şanssız sakatlıklar ve yenilgiler olsa da üst sıralardan kopmadan mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu hafta da ligde üçüncü sırada bulunan Merzifon Belediyespor’u ağırlayacağız. Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Ligin üstündeki sıralamayı etkileyecek bu müsabakadan galibiyetle ayrılacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

Başantrenör Berkan Otman, Cumartesi günü Merzifon Belediyespor’u ligde ve Salı günü de Türkiye Kupası çeyrek finalinde Nilüfer Belediyespor’u ağırlayacaklarına vurgu yaparak, Termalspor açısından oldukça önemli olan müsabaka için tüm taraftarları maça davet etti.

Öte yandan Termalspor 4 mart Cumartesi günü saat: 17:00’de Merzifon Belediyespor’u, 7 Mart Salı günü de yine saat: 17:00’de Türkiye Kupası çeyrek final ilk müsabakasında Nilüfer Belediyespor’u ağırlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum