Teşekkürler Başkan Mahmut Uçar...

ERZURUMŞEHİR/Yakutiye İlçesi Akdağ Köyündeki evine yol olmadığı için iki yıl boyunca çocuklarının sırtında gidip gelen 83 yaşındaki Şadiye ninenin “Yol Çilesi” bitti.

Teşekkürler Başkan Mahmut Uçar...
23 Ağustos 2019 - 21:01

Geçen hafta Gazetemizde yayınlanan haberde Şadiye Tortumluoğlu’nun köyde bulunan evine ulaşım sıkıntısı çektiği ve yetkililerden yardım istediği belirtilmişti. Bunun üzerine konuya bizzat dahil olan Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Akdağ Mahallesi’nde yaşayan Şadiye nineye ziyarete gitti. Şadiye nine, iki yıldır sürekli olarak yolun yapılması için kamu kurumlarına başvuruda bulunduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını belirtmişti.Yakutiye belediye başkanı Mahmut Uçar verdiği sözü tutarak şadiye ninenin yolunu yaprak büyük takdir topladı.

Başkan Uçar, sosyal belediyecilik anlamında her vatandaşın derdine çare olmayı ve belediye hizmetlerini ilçe sınırlarının en uç noktalarına kadar ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Şadiye ninenin ulaşım sıkıntısını söz verdiğimiz gibi yaparak şadiye ninenin büyük dualarını aldık.

YORUMLAR

  • 0 Yorum