UYAFA'dan Başkan Sekmen'e Ziyaret

ERZURUMŞEHİR/UYAFA Başkanı Özcan Şimşek ve Koordinatör Ali Güney ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

UYAFA'dan  Başkan Sekmen'e Ziyaret
06 Şubat 2020 - 14:12

UYAFA CUP’ın  yapılacağı aday kentler arasında Erzurum’un da bulunduğunu aktaran Şimşek, herkesten bu yolda destek beklediklerini söyledi.

UYAFA Cup hakkında bilgi veren Şimşek, ‘Geleceğin için Sağlıklı Beslen, Hareketli Yaşa, Toprağını İşle ve Suyunu İsraf Etme’ Projesi kapsamında düzenlenecek "UYAFA Cup Turkey 2022" Organizasyonu için yoğun bir çalışma yürüttüklerini anlatan UYAFA Başkanı Özcan Şimşek, "Erzurum bizim için çok önemli. 24 ülkenin katılması planlanan bu organizasyon için en uygun yerin Erzurum olduğuna inanıyoruz. İnşallah bu organizasyonu Erzurum'a getireceğiz" dedi. 
 
Türkiye’de Şanlıurfa Gobeklitepe, Erzurum YuksekIrtifa Kamp Merkezi, Sarıkamış Kayak Merkezi, Istanbul Riva, Antalya, Izmir gibi illerden birinde yapılması planlanan 2022 Dunya Kupası için Avrupa Türk Futbol Federasyonu Başkanı Levent Karaca ve UYAFA Başkanı Özcan Şimşek ön protokol imzalamıştı.

Ayrıca UYAFA futbol Akademisi projesinin olağan üstü kongresinide Turnuvanın olduğu tarihlerde iki gün Erzurum’da yapacaklarını söyledi. 


Bu arada Erzurun Büyükşehir Belediyesine yapılan ziyaretin ardından UYAFA Başkanı Özcan Şimşek, Erzurum Belediye başkanı sayın Mehmet Sekmen’e 25 numaralı UYAFA forması hediye etti.Palandöken kayak merkezi, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yedi bölge halk oyunları, ata sporumuz cirit, dini, tarihi ve kültürel değerleri ve misafir perverliği ile ERZURUM bölgemizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil edeceğini UYAFA CUP 2022 Erzurumumuza yarışacağını söyledi...


YORUMLAR

  • 0 Yorum