Yıldız anneden Cumhurbaşkanına dualı destek

ERZURUMŞEHİR/AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı TBMM AK Parti Grup Toplantısına annesi Yıldız Deligöz ile birlikte katıldı.

Yıldız anneden Cumhurbaşkanına dualı destek
07 Mart 2018 - 20:55

Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde annesine sürpriz yaparak onu grup toplantısına soktu. Grup toplantısı boyunca oğlu Orhan Deligöz ile birlikte Cumhurbaşkanını pür dikkat dinleyen Yıldız Anne, grup toplantısının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına giderek bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında Recep Tayyip Erdoğan’ın ceza evine girdiği yıllarda Cumhurbaşkanını rüyasında gördüğünü belirten Yıldız Anne; “Recep Tayyip Erdoğan ceza evinden çıkarsa 3 gün oruç tutacağım diye niyet etmiştim. Siz ceza evindeyken sizi rüyamda gördüm. Rüyada bana "altım çamur üstüm yağmur" dediniz. Bende size bu zor günlerin geride kalacağını söyledim. Daha sonra sizin ceza evinden çıktığınızı öğrenince niyet ettiğim 3 gün için hemen oruç tuttum. Hiç merak etmeyiniz önümüzdeki seçimleri de yine siz kazanacaksın” dedi.

 

Grup toplantısı sonrası yanına giden gazetecilere konuşan Yıldız Anne ‘O’na olan sevgimi dile getirdim. Kendisi de elimden öperek benden dua istedi. Kendisinin gözlerinden öperek dua ettim. Biz anneler olarak her daim Cumhurbaşkanımızın yanındayız ve onun duacısıyız. Bu dualar ve Recep Tayyip Erdoğan gibi yiğitler olduğu sürece bu vatan bölünmez. Allah’a şükürler olsun ki böyle bir Reis-i Cumhurumuz var. Allah O’na hayırlı uzun ömür versin dedi. Böyle bir yiğit adamı dünyaya getirdiği için Rahmetli Tenzile Erdoğan’a da Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yıldız Anne, daha sonra Başbakan Binali Yıldırım’ın da gözlerinden öperek bir süre sohbet etti. Sohbet esnasında duygusal anlar yaşayan Yıldız Anne, oğlu Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz ile birlikte genel kuruldan ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum