YÖK Üyesi Prof.Dr.Yaylalı'dan Atatürk Üniversitesine Ziyaret

ERZURUMŞEHİR/Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı ile bir araya geldi. Rektör Çomaklı, Prof. Dr. Yaylalı’ya üniversitenin gelişim süreci ile ilgili bilgi vererek yeni yapılan ve yeniden yapılandırılan birimleri gezdirdi.

YÖK Üyesi Prof.Dr.Yaylalı'dan Atatürk Üniversitesine Ziyaret
09 Haziran 2020 - 21:45

Son yıllarda Atatürk Üniversitesinde çok önemli gelişmeler olduğunu anlatan Çomaklı, üniversiteye uzun yıllar hizmet verecek fiziki ve altyapı alanları tamamlamak üzere olduklarını söyledi. Atatürk Üniversitesinin ülke yükseköğretimine önemli katkılar sunduğunu ve bölgesinin lokomotifi olduğunu aktaran Rektör Çomaklı, YÖK Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylalı ile üniversitenin geleceğine yönelik fikir alışverişinde bulundu.

Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi ilkesi doğrultusunda üniversite bünyesine kazandırılan birimleri ziyaret eden Prof. Dr. Yaylalı, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek beğenilerini dile getirdi. Kuruluşunun 63. Yıl dönümünü kutlayan Atatürk Üniversitesinin önemli bir bilgi ve birikime sahip olduğunu dile getiren Yaylalı, yarım asrı aşan tecrübesinin bölgesel kalkınmada önemli bir rol oynayacağını söyledi.

Üniversite bünyesinde yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirten YÖK Üyesi Yaylalı, gösterdiği özverili çalışma nedeniyle Rektör Çomaklı ve ekibine teşekkür ederek başarı diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum